Min bog: En Vild Rejse

Om bogen

En fortælling om livets omvendte gaver.

Vi rammes alle af dem, de små eller store livskriser, som for en tid kan sætte alt i stå. Men måske er en krise netop det, der skal få dig til at vågne op og forstå, at din tid er lige nu. Livet venter ikke, og du har ikke 500 år at rutte med.

Med udgangspunkt i sin egen personlige historie, der bl. a. tæller moderens tidlige død, to skilsmisser og kritisk sygdom, viser samtaleterapeut Karen Hørup dig, hvordan du kan vende de uundgåelige livskriser til ny livsenergi. Ved simpelthen at bruge dem som løftestang til at gøre det, du drømmer om, men som du måske ikke lige tør. Det handler også om at sætte sig selv fri og turde stå selv. At slippe sin afhængighed af forhold og den selvbe­skyttelse, der kan blive en barriere. At forstå sit ophav og den påvirkning, det har haft på ens liv, og komme styrket videre derfra.

Bogen er en inspiration til dig på plus 50, mand eller kvinde, som har brug for hjælp til at komme op af sofaens dyb og få gang i resten af det liv, som stadig har oceaner af oplevelser til dig – hvis ellers du tør og orker.

Rammen om Karens ofte humoristiske fortællinger og mange livsbekræf­tende råd er hendes ture ud i det blå med freerideren og hunden Luna under overskriften ”det frie liv”, som også er dokumenteret i et inspirerende væld af smukke billeder. Og når sidste side er læst, og du lukker bogen, vil du forhåbentlig tænke: ”Hvis hun kan, så kan jeg også …”

Bestil

Bogen koster 279,-

Den kan bestilles (inkl. fragt) direkte hos mig med betaling på 300,- overførst via Mobilepay: 34671.

Tilføj navn, adresse og telefon nummer i kommentarfeltet på Mobilepay, og så sender jeg straks bogen til dig.

Bogen kan også købes i landets bogforhandlere, høres som lydbog eller lånes på biblioteket.


Forfatteren fortæller:

Forsmag på bogen:

Læserne siger: