Baggrund

Velkommen indenfor

Jeg hedder Karen Franciska Hørup, født i 1961 og opvokset i Skive men har boet det meste af mit voksne liv i Aarhus.

Uddannelse

Jeg har været beskæftiget med psykologi siden min mor døde da jeg kun var 23 år gammel. Det var en stor livsændrende begivenhed som startede min rejse ind i den indre verden. Jeg er oprindeligt uddannet boligstylist og dekoratør, men besluttede i midten af 1990’erne at ændre retning. I 1998 tog jeg derfor uddannelsen Krops- og Gestaltterapeut hos Institut for Gestaltanalyse. Gestaltterapi er en undersøgende og konfronterende terapiform som jeg kombinerer med kognitiv adfærdsterapi.

Klinik

Jeg har haft min egen klinik i Højbjerg ved Aarhus siden 2001. Siden 2004 har jeg haft et tværfagligt samarbejde med læger og socialrådgivere i Aarhus og omegn. I 2021 oprettede jeg også en klinik i Hørsholm ved København.

Personlighed

Jeg ønsker at skabe et rum hvor der kan tales direkte og ærligt om tingene. Det betyder, at jeg ikke lader nogen ”smutte” uden om problematikkerne. Her både griner og græder man. Jeg taler ofte i billedsprog. Det giver ofte en lettere og god forståelse af tingene. Jeg har ry for at være effektiv og hurtig til at spotte problemerne og hvad der kan gøres ved dem. Selv simple redskaber kan gøre en stor forskel for ens velvære og forbedre kvaliteten af ens relationer, især relationen til dig selv som er den længste og vigtigste relation man har i sit liv.